• vr. mei 24th, 2024

Verzeker de veiligheid van uw personeel met verbanddozen en EHBO koffers van Preventieshop

DoorRedactie

mei 17, 2023
logo-preventieshop

Preventieshop, de specialist in veiligheidsartikelen, biedt een breed scala aan EHBO-koffers en verbanddozen, waaronder de verbanddoos A, B, C, en de EHBO-koffer A, B, C. Deze kits zijn ontworpen om uw werknemers en klanten effectief te beschermen in geval van een ongeluk op de werkplek of elders. Maar waarom zou u er bij uw bedrijf voor kiezen EHBO koffers en verbanddozen van Preventieshop aan te kopen?

In deze blog vindt u alle informatie die u nodig hebt om de voordelen van EHBO-koffers en verbanddozen van Preventieshop te begrijpen en verzekert u zichzelf van een goede keuze.

Verbanddoos-Universeel

Must-have

EHBO-koffers zijn een must-have op de werkplek en verbanddozen horen daar simpelweg bij. Preventieshop biedt talloze opties aan om uw bedrijf te verzekeren van een uitstekende keuze. Weet u niet zeker welke EHBO-kit het beste bij uw bedrijf past? Onze experts helpen u graag bij het vinden van de juiste kit die past bij uw bedrijfsomstandigheden en situaties.

Onze EHBO-kits zijn ook aangepast aan specifieke velden zoals horeca, sport, schoonmaak, bouw, kantoor en nog veel meer, en zorgen voor een complete bescherming tegen verschillende ongelukken. Bovendien voldoen al onze EHBO-kits aan de wettelijke vereisten voor Arbo en kunnen ze op maat aangepast worden voor uw bedrijf.

Verbanddozen

De verbanddoos is net zo belangrijk als de EHBO-koffer. Een verbanddoos bevat de benodigde instrumenten voor kleine verwondingen. Zonder de juiste verzorging, kunnen deze kleine verwondingen leiden tot grotere problemen. Preventieshop biedt diverse verbanddozen: de verbanddoos A, voor een klein aantal medewerkers, en de verbanddoos B en verbanddoos C, voor bedrijven met meer dan 25 medewerkers. We hebben ook aantal verbanddozen die voorzien zijn van noodzakelijke instrumenten voor specifieke branches.

Preventieshop biedt, naast de standaard EHBO-kits en verbanddozen, ook extra producten aan die toegevoegd kunnen worden om de veiligheid van uw bedrijf verder te verzekeren. Denk bijvoorbeeld aan een reddingsdeken, desinfectiespray, pleisters en nog veel meer.

Preventieshop biedt uiteenlopende opties om de veiligheid van uw bedrijf te verzekeren. Onze EHBO-kits en verbanddozen zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan de wettelijke vereisten voor Arbo. Onze deskundigen staan altijd klaar om het juiste EHBO-kit of verbanddoos te vinden die past bij uw bedrijf. Wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden of hebt u vragen over een specifiek product? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder om de veiligheid van uw personeel en klanten te verzekeren.

Door Redactie